İPEKYOLU Kadın Kooperatifi Aralıksız Çalışıyor

S.S Erzurum İPEKYOLU Kadın Girişimi ve Üretim İşletmesi Kooperatifi Başkanı Suna Alim, Kadınlarımızın, özellikle ekonomik, sosyal ve kültürel alanda, şehrimizde daha etkin olmaları için kooperatifimiz kurulduğu günden bugüne bir çok önemli projeyi hayata geçirmenin geçirmenin mutluluğu içerisindeyiz

S.S Erzurum İPEKYOLU Kadın Girişimi ve Üretim İşletmesi Kooperatifi Başkanı Suna Alim, Kadınlarımızın, özellikle ekonomik, sosyal ve kültürel alanda, şehrimizde daha etkin olmaları için kooperatifimiz kurulduğu günden bugüne bir çok önemli projeyi hayata geçirmenin geçirmenin mutluluğu içerisindeyiz.

Başkan Alim, İPEKYOLU Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu dahilinde kurulan S.S Erzurum İPEKYOLU Kadın Girişimi ve Üretim İşletmesi Kooperatifimiz Federasyonumuzun da vermiş olduğu destekle birlikte raftan alıp rafa koyarak değil bizzat kadın eli göz nuru ile ürettiğimiz ürünlerimizi raflara koyarak, sofralarda yerini almayı başarmıştır dedi.

7 ortak bir araya gelerek İPEKYOLUSİFED çatı altında kurduğumuz Kooperatifimiz büyük bir inanç ve azimle birlikte yola çıktıklarını ve  için birçok başarıya imza attıklarını belirtti.

Birçok ilçemizde kadınlarımız ile sahaya inerek Ürettiğimiz fasulyelerimiz, Turşularımız ve Baharat gurubu vb. ürünlerimiz ile sofraların vaz geçilmezi olmak için çalıştıklarını söyledi.