İş İnsanları En Genç Başkanını Seçti

Erzurum Stratejik Girişimci İşadamları Derneği'nin (ESGİAD) Genel Kurul toplantısı yapıldı. Tek liste halinde yapılan genel kurul toplantısında Yeni başkan M. Anılcan ALİM seçildi

Erzurum Stratejik Girişimci İşadamları Derneği’nin (ESGİAD) Genel Kurul toplantısı yapıldı. Tek liste halinde yapılan genel kurul toplantısında Yeni başkan M. Anılcan ALİM seçildi

Erzurum Stratejik Girişimci İşadamları Derneği’nin (ESGİAD) ın bağlı olduğu Federasyonu binasında gerçekleştirilen 4. Olağan Genel Kurulun ardından Mehmet Nuri Alim, başkanlık görevini seçime tek liste olarak giren ve Erzurum da en genç iş insanları başkanı olan M. Anılcan Alim’e devretti.

ESGİAD ın bağlı olduğu İPEKYOLUSİFED binasında 4. Olağan Genel Kuruluna İPEKYOLU Sanayi ve İş Dünyası Federasyon başkanı Mehmet Nuri Alim, Er Kadın Derneği Başkanı Zekiye Çomaklı, İPEKYOLU Kooperatifi Başkanı Suna Alim, İş Dünyasında Kadın Komisyonu Başkanı Nefise Kıyıcı, Erzurum Kuzeydoğu Turizm ve Sağlık Derneği Başkanı Kübra Atıcı ve çok sayıda iş insanı katıldı.

 4. Olağan Genel kurulda divan başkanlığına Atilla Alim, divan katip üyeliklerine Kübra Atıcı ve Yunus Tekman seçildi.

Genel Kurulun açılış konuşmasını yapan Mehmet Nuri Alim,  2009 yılı itibari ile kurmuş olduğumuz hem kurucu üyesi hem de başkanlığını yaptığım Erzurum Stratejik Girişimci İş Adamları derneğindeki başkanlık görevimi gençlerin önünü açmak ve teşvik etmek için ile ilimizde ki en genç iş insanlarına bırakıyorum dedi.

Erzurum Stratejik Girişimci İş Adamları Derneği Tek liste halinde seçime giderken kendi Aile şirketlerinin yönetim kurulu üyesi ve Türkiye nin en genç iş insanları derneği yönetim kurulu başkanlığı unvanını alan M. Anılcan Alim yeni başkan seçildi.

Yönetim kurulu şu isimlerden oluştu

M. Anılcan Alim                         Başkan

Prof. Dr. Orhan Küçük              Başkan Yardımcısı

Sibel Kars                                 Genel Sekreter 

Atilla Alim                                   Muhasip

Sema Coşkun                            Üye

Yunus Tekman                           Üye

Aykut Bütün                               Üye

Mehmet Kaban                          Üye

Yılmaz Bera                              Üye

Hakan Halis                               Üye

Mehmet Alim                             Üye