Arınç'ın 'Kızılelma' Üzüntüsü!

TRT'nin MİT dizisi Kızılelma'nın ekrana veda etmesi hakkında konuşan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç "Canım çok sıkıldı. Birileri çekemedi heralde" dedi.


Arınç'ın 'Kızılelma' Üzüntüsü!

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Ak Parti İl Danışma Meclisi toplantısında yaptığı konuşmasında reyting kurbanı olan TRT dizisi Kızılelma'ya değindi.

BİRİLERİ KIZILELMA DİZİSİNİ ÇEKEMEDİ

Bülent Arınç, senaristliğini ve yönetmenliğini Osman Sınav'ın yaptığı Milli İstihbarat Teşkilatı'nı konu alan dizi Kızılelma'nın ekrana veda etmesine üzüldüğünü dile getirerek "Bizde TRT'de de 40 yılın başı güzel bir dizi yapmıştık. Sezon finali dediler, canım sıkıldı inşallah bitmemiştir. Kızılelma diye çok güzel bir dizi vardı, çok da güzeldi ama birileri çekemedi heraldi. Benim bildiğim final Haziran'da olur." dedi.

DİZİ OYUNCUSU SOSYAL MEDYADAN DUYURMUŞTU

TRT 1'de başrollerinde Furkan Palalı, Pelin Akil, Zeynep Eronat, Erdal Cindoruk ve Miraç Eronat'ın yer aldığı, senaristliğini ve yönetmenliğini Osman Sınav'ın yaptığı Milli İstihbarat Teşkilatı'nı konu alan dizi 'Kızılelma' ekrana veda etmişti.15 Ocak 2014 tarihinden beri ekrana gelen dizinin oyuncularından Zeynep Eronat, dizinin bittiğini sosyal medya hesabına yazdığı "Kızılelma bitti.... Başta sevgili Sinegraf olmak üzere,sevgili yönetmenlerimiz,birbirinden değerli dünya tatlısı set ekibimiz ve benim canımın içi oyuncu arkadaşlarım sizlerle olmak çok güzeldi..Emeğinize sağlık...Yeni hikayelerde buluşmak üzere hepinize teşekkür eder koooooskocaman öperim" mesajıyla duyurmuştu.