Sokak Köpeği 6 Öğrenciyi Yaraladı

Palandöken ilçesinde sokak köpeğinin saldırdığı 6 öğrenci yaralandı.


Sokak Köpeği 6 Öğrenciyi Yaraladı

Yunus Emre semtindeki Dedeman Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi önünde bekleyen Yıldıray Kaya'ya saldıran bir sokak köpeği, çevredekilerin müdahalesi sonucu kaçtı.

Köpeğin, aynı bölgede okuldan çıkan Muhammet Öztürk, Ecrin Tanas, Kader Tanas, Kutluhan Yaşarbaş ve Muhammet Balcı'ya da saldırdığı ihbarı üzerine polis ekipleri bölgede arama çalışması başlattı.

Palandöken Kavşağı E80 karayolunda olduğu belirlenen köpek, bir evin önünde sıkıştırıldı. Polis ekiplerinin çevrede önlem almasının ardından Büyükşehir Belediyesi Veteriner İşleri Şube Müdürlüğü görevlileri bölgeye gelerek, saldırgan köpeği etkisiz hale getirdi.

Halatla yakalanan köpek 10 gün kontrol altında tutulmak üzere hayvan barınağına götürüldü.

Boynundan ve kolundan yaralanan Kaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, okul önünde beklerken köpeğin aniden üzerine atladığını söyledi.

Kaçmak isterken köpeğin kolunu ısırdığını anlatan Kaya, arkadaşları ve çevredekilerin bağırmaları sonucu kaçtığını kaydetti.

Köpeğin saldırdısı sonucu vücutlarının farklı yerlerinden ısırılan ve kenteki hastanelere kaldırılan öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.