Okan Bayülgen'in Zor Anları

Şirin Ediger'den boşandıktan sonra Selin Atasoy'la aşk yaşayan ve ilişkisini her seferinde yalanlayan ünlü komedyen, yeni sevgilisiyle ilk kez görüntülendi.


Okan Bayülgen'in Zor Anları

Eşi Şirin Ediger'den sürpriz bir şekilde boşanarak, adli tıp uzmanı Sevil Atasoy'un kızı Selin Atasoy'la yeni bir ilişkiye başlayan ve ilişkisini her seferinde yalanlayan Okan Bayülgen, yeni sevgilisiyle ilk kez görüntülendi.

SEVGİLİSİNİN EVİNE GİTTİLER

Birlikteliklerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ve görüntülenmemek için oldukça çaba sarf eden Okan Bayülgen, Ortaköy'ün ara sokaklarında sevgilisinin mini Ford Fiesta marka otomobiliyle gezintideydi. Tanınmamak için kendi aracını dahi kullanmaktan kaçınan Okan Bayülgen, sonrasında Selin Atasoy'un evine gittiler.

KOŞARAK KAÇTI

Aniden patlayan flaşlarla neye uğradıklarını şaşıran çiftten Selin Atasoy, görüntülendiğini fark etmesiyle aracını da, Okan Bayülgen'i de bırakarak koşar adımlarla kaçması objektiflere yansıdı.

YILDIZI HİÇ BARIŞMADI

Magazin basınıyla hiç bir zaman yıldızı barışmayan Okan Bayülgen, görüntülenmesine tepkisiz kalmayarak, sitemde bulundu.

TEPKİ ALMIŞTI

Bayülgen, yeni televizyon programına geçtiğimiz hafta ayrıldığı eşi Şirin Ediger'in eski kocası Osmantan Erkır'ı konuk olarak alarak da büyük tepki toplamıştı.