AK Parti SKM Toplantısı Yapıldı

AK Parti, Haziran ayında yapılması planlanan Genel Milletvekili seçimleri için start verdi.


AK Parti SKM Toplantısı Yapıldı

İl Başkanlığı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları katıldı. Toplantıda, haziranda yapılacak genel seçimler öncesi durum değerlendirmesi yapılarak, stratejiler belirlendi.
4 saat süren, katılanların teker teker görüşlerini belirttiği toplantıda konuşan, AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, "Haziran yapılacak seçimler değişen, gelişen ve büyüyen yeni Türkiye için hayati önemdedir” dedi.
Seçim sürecini en iyi şekilde tamamlamak için yoğun şekilde çalışmak zorunda olduklarını belirten Milletvekili Yılmaz, şunları söyledi: “AK Parti olarak 2002’den bu yana en önemli seçimi önümüzdeki günlerde yaşayacağız. Toplumsal, kültürel ve ekonomik açıdan ilerlemenin yolunu açmak için hükümetimiz iş başına geldiği günden beri yoğun bir şekilde çalışmıştır. Hükümetimiz, önüne konulan engellemeleri teker teker bertaraf etmesini bilmiştir. Haziran’daki genel seçimler hayati önem taşıyor. Yeni Türkiye’nin oluşumunu gerçekleştirmek için hep birlikte yoğun bir şekilde çalışmak zorundayız. Milletimize en güzel günleri yaşatmak için bu seçimleri mutlaka kazanmamız gerekiyor”
İlçe başkanlarının ve vatandaşların sorunlarını da dinleyen Milletvekili Yılmaz, sorunların takipçisi olacağı sözünü verdi.