MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI KESKİN TANAS ERZURUM DOĞUNUN PARİSİDİR

ADAY ADAYI KESKİN TANAS ERZURUM DOĞUNUN PARİSİDİR 25’nci dönem Milletvekilliği için aday adaylığı Dr. Keskin Tanas eskiden olduğu gibi Erzurum’ u Doğunun Paris i yapmak boynumuzun borcudur dedir.


MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI KESKİN TANAS ERZURUM DOĞUNUN PARİSİDİR

ADAY ADAYI KESKİN TANAS ERZURUM DOĞUNUN PARİSİDİR

25’nci dönem Milletvekilliği için aday adaylığı Dr. Keskin Tanas eskiden olduğu gibi Erzurum’ u Doğunun Paris i yapmak boynumuzun borcudur dedir.

AK Parti Erzurum Milletvekilliği aday adaylığı müracaatından sonra Erzurum halkının her gittiği yerde  kendisine karşı ilgi ile karşılandığı ve Erzurum’ u hak ettiği yere taşımak için STK lar la birlikte ortak akıl çalış tayları düzenleyeceğini  ve bölgeyi kalkındırmak istediğini ifade etti.

Bölge için düşündüğü ekonomik, ticari, tarımsal ve kırsal kalkınmayı AK Parti’nin vizyonu ile hayata geçireceğine inandığı için Erzurum’dan milletvekili aday adayı olduğunu söyledi.  

“HİZMET ETMEK İÇİN GELİYORUM”

Tanas, "Halkımızın teveccühü ve Allah nasip ederde seçilmesi durumunda, yöneticilik hayatımda edinmiş olduğum tecrübeyi memleketim için kullanacağımı, güzel Erzurum’umuzun bütün ilçe ve mahallerinin sorunlarının neler olduğunu ve nasıl çözüleceğini biliyorum. Bu konuda çözüm önerilerimiz var.  Bölgemiz acısından bu bile başlı başına bir devrim olacaktır.   Bunu da halkın içinden gelen, halkın değerleriyle barışık, bölgede sevilen ve bu konuda vizyonu olan adaylarla başarmak mümkün olacaktır" dedi.

“DOĞUP BÜYÜDÜĞÜM ŞEHRE VEFA BORCUM VAR ”

Erzurum’un sahip olduğu kültürel birikim ve birlikte yaşama kültürüne dikkat çeken Şimşek, Erzurum ’un doğup büyüdüğü ve vefa borcu olduğu bir şehir olduğunu belirerek, "Büyük bir azimle, heyecanla halen çalıştığımız, mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşadığımız şehirde bir Doktor olarak yönetim alanında, Sağlık,  sosyal, ekonomik ve kültürel alanda şehrimize hizmet etmekteyim. Erzurum ve  Erzurum luya hizmet etmeyi büyük bir onur ve mutluluk kaynağı olarak görmekteyim. Erzurum ve bölgenin toplumsal gerçekleri, sorunları ve bu sorunların çözüm yolları konusunda tecrübelerim var. Tüm bu bilgiler ışığında, ilimiz ve bölgemizde öne çıkan sektörler, yatırım yapılacak alanlar, avantajlı ve dezavantajlı yönlerimizi dikkate alarak, şehrimizi cazibe merkezi haline getirecek, devlet ve özel sektör yatırımlarını şehrimize çekecek, gençlerimiz için istihdam yaratacak ve kadınlar ile gençlerin toplumun her alanında daha fazla yer almasını, görünür olmasını sağlayacak projeler gerçekleştireceğiz” dedi.