Erzurum Zekiye Çomaklı farkını görecek

Ak Parti Milletvekili Aday adayı Zekiye Çomaklı, Erzurum halkı vekaletini verdiği takdirde Çomaklı farkını inşallah hep birlikte göreceğiz dedi


Erzurum Zekiye Çomaklı farkını görecek

 Ak Parti Milletvekili Aday adayı Zekiye Çomaklı, Erzurum halkı vekaletini verdiği takdirde Çomaklı farkını inşallah hep birlikte göreceğiz dedi.

Her gittiği yerden büyük ilgi ile karşılanan ve STK ve Sendikaların da desteğini Alan Çomaklı, Erzurum da yaşayan ve Erzurum’un hizmetkârı olarak bugüne kadar yaptığımız hizmetlerimizi tüm kamuoyu biliyor, bundan sonra da ilimiz için yapacağımız projelerle Erzurum’u hak ettiği yere taşımaktır dedi.

Ak Parti Milletvekili Aday adayı Zekiye Çomaklı, ben ve tüm ailem Erzurum için mücadele ettik, Girişimci iş kadınlar derneği başkanı olarak ta "Hak ve hakikatleri söyleyen, prensiplerine bağlı kalan ve bağlı bulunduğum kuruluşun amacına hizmet eden bir çalışma yürüttüm. Milletvekili olduktan sonra da partimin ana hedefi doğrultusundan sapmadan doğruları ve hakikatleri söylemeye, bu konuda gece gündüz çalışmaya, farklı bir milletvekili ve tamamen Erzurum için farklı projelerle hizmet etmeye çalışacağımdan hiç kimsenin şüphesi olmasın dedi.   

Çomaklı,  Ben şehrimizin daha fazla kalkınması gerektiğine inanıyorum. AK Parti’mizin iktidarında şehrimize gerçekten önemli yatırımlar yapıldı ve yapılmaya da devam ediyor. Ancak şehrimiz özellikle özel sermayeyi çekme noktasında yeterince başarılı olamadı. Bugün tüm dünyada bölgelerin kalkınmasını sağlayan en önemli dinamik özel sektör yatırımlarıdır.

Ak Parti Milletvekili Aday adayı Zekiye Çomaklı, Ben hayatı boyunca tuttuğunu koparan, hedeflerini başarmak için mücadele eden bir insan oldum. Bu anlamda milletvekili olmam halinde özel yatırımcıları şehrimize çekmek için ilk yapacağım iş, STK’ları, kanaat önderlerini, alanındaki uzman kişileri ve üniversitelerimizdeki akademik personeli bir masa etrafında bir araya getirmek ve büyük bir çalış tay yapmaktır. Bu çalıştaydan çıkacak kararlara bağlı olarak, hükümetimizden ne bekleniyorsa Ankara’ya gidecek ve gece gündüz demeden mücadele edecek, bu konuda ısrarcı olacak ve gerekli yatırımların yapılması için çalınmadık kapı bırakmayacağım. Bir taraftan bunları yaparken diğer taraftan da büyük iş adamlarını şehrimize çağıracak onlara şehrimizin sunduğu fırsatları anlatacak ve onların yatırım yapmaları için gerekli ortamların hazırlanması için mücadele vereceğim dedi