BU RESİMLER.!
AHMET GÖKHAN YAZICI

AHMET GÖKHAN YAZICI

BU RESİMLER.!

29 Aralık 2014 - 11:44 - Güncelleme: 29 Aralık 2014 - 11:58

“ Beceriksizlikle, ihanet arasında kıldan ince bir cizgi vardır. Beceremediğin halde makam,mevki işgal etmek, en büyük ihanettir.” Başbuğumuzun sözünü haklı çıkaran bir resmidir.

Bu salonu görüp, pişkin pişkin arsızca iktidar yürüyüşünü Erzurumdan başlatıyoruz safsatasını, teranesini milletin gözüne bakarak salyalaştıranların, körlüğünün, sağırlığının, aymazlığının resmidir.

Oturdukları makam ve koltuklarda şahsiyet bulan, geçimini oturdukları koltuklara endeksleyen, konu mankenliği dışında bir işe ve derde yaramayan, Ülkücüleri çaresiz, kimsesiz, biçare bırakan, dünün siyasi dansöz ve artıklarına şahsiyet yükleyip, hareketin genetik yapısını bozan, ülkücülere efendiliği ,sahipliği , pavyon kabadayılığı ile karıştıranların resmidir.

Girmiş oldukları hiçbir seçimi kazanamayıp, bölücülerin ve chp nin bile Erzurumda Belediye kazanmasına ragmen Üç Hilalli sancağı burçlardan indirenlerin, milletvekilliğini 1’ e endeksleyenlerin Ülkücüleri boynu bükük bırakanların tükenmişliğinin, acziyetinin resmidir.

Kutsal Davamızı , koltuk ve tarla kavgası ile karıştıranları, bir anlık menfaat, makam , şöhret ve para için ruhlarını satanların, karın doyurmak için, makam ve konumlarını muhafaza etmek için askerliğe ve uşaklığa rıza gösterenlerin marifetlerinin resmidir.

91 yılından beri milletvekili olanların, yıllardır ocak ve partide yöneticilik yapıpta bu fotoğraflara yılların hizmet ve dava adamlıklarını ancak sığdırabilenlerin, bitmişliğinin resmidir.

Dava adamlığından bir şey anlamayıp, adam adamlığına, askerliğe, uşaklığa, kullanılmaya namzet şahsiyetsizliğe terfi etmek isteyenleri..! İş ve Yönetim başına getirenlerin, aday olarak taltif edenlerin..! resmidir.

Türk Milletinin ve Ülkücülerin Vicdanlarında, Yüreklerinde İz bırakamayan, o tertemiz hesapsız yürekleri feth edemeyen, Ülkücülerin hesapsızlığı adına, Şehitlerin kanlarının, yetimlerinin ah ve gözyaşlarının üzerine hesap yapanların, sahte alkışlar, riyakar gülümsemeler, sayısızca taklalar eşliğinde onlara yalakalık yapanların icraatlarının resmidir.


Milletvelilliği, Belediye Başkanlığı, MYK üyeliği emelleri için her türlü ayak oyununa giren ayakçı takımının ,Ülkücüleri bir kalemde silen silik şahsiyetlerin, yapılacak ilk seçimlerde sıfırlaşacağının resmidir.

Ülkücü duruşunu sadece kendi varlığı ile özdeşleştirip, kazanmak sadece koltuğa oturmak değildir şuurundan uzak, bu salona gelmekten, mücadele etmekten, görüntü vermekten, seçim kaybetmekten korkanların seçim meşruiyeti bahanesine sığınanların resmidir.

“ Gecenin En Zifiri Karanlığı Şafağın Habercisidir.” Vesselam.!

selam-saygı-dua

Ahmet Gökhan Yazıcı

 

Bu yazı 2120 defa okunmuştur .

Son Yazılar