YAZ GELMESİ İLE BİRLİKTE HAŞERELERE DİKKAT EDİLMESİ GEREKİYOR

BETİS Genel ilaçlama Erzurum’un en köklü firması olup deneyimli ve uzman kadrosu ile ve Doğu Anadolu Bölgesinde özel hizmet vermektedir. BETİS Genel İlaçlama Kene, Fare, Hamam Böceği, tahtakurusu ilaçlama işlemlerinde kullanılan ilaçlarının ve yöntemlerinin tamamı sağlık bakanlığı tarafından onaylanmış olması müşterileri tarafından en çok dikkat edilen nokta olmaktadır


YAZ GELMESİ İLE BİRLİKTE HAŞERELERE DİKKAT EDİLMESİ GEREKİYOR

BETİS Genel ilaçlama Erzurum’un en köklü firması olup deneyimli ve uzman kadrosu ile ve Doğu Anadolu Bölgesinde özel hizmet vermektedir. BETİS Genel İlaçlama Kene, Fare, Hamam Böceği, tahtakurusu ilaçlama işlemlerinde kullanılan ilaçlarının ve yöntemlerinin tamamı sağlık bakanlığı tarafından onaylanmış olması müşterileri tarafından en çok dikkat edilen nokta olmaktadır. Sonuç olarak insan sağlığına ya da çevreye aşırı zararlı olan ilaçların ya da yöntemlerin kullanılması doğru bir seçim olmayacaktır. Bunun yanı sıra her türlü alanda; ev, bina, iş yeri, fırın, cami, okul, restoran, alışveriş merkezleri, fabrikalar kısacası aklımıza gelen her yerde ilaçlamanın yapılması mümkün olabilecektir.

Böcek ilaçlama denilmesi sadece laf olarak söylenmekte olup; sadece böcek ilaçlamasında değil bunun yanı sıra sürüngen ve kemirgenlerinde ilaçlanmasında çok etkili ilaçlama yöntemleri ve kimyasalları kullanılmaktadır. Firma ilaçlama işlemlerini gerçekleştirirken özellikle profesyonel olan kişilerle ve özellikle özel eğitimlerden geçmiş olan kişilerle hizmet vermektedir. Bu da tabi ki sonuçların daha da başarılı olmasına yardımcı olacak olan bir etmendir. Ayrıca ilaçlamalarda son teknoloji ekipmanlar ve ilaçlar kullanılarak sonuçların daha kısa sürede alınması da amaçlanmaktadır. Bu sebepledir ki ilaçlarda birçok alternatif bulunmaktadır. Sıvı, katı, jel halinde olan ilaçlar mevcuttur bunların kullanımı tamamen duruma göre değişiklik gösterecektir.

BETİS Genel İlaçlama fare ilaçlama firması ile çalışan ekipler özel eğitimli olup, bu iş için özel olarak eğitimler almışlardır. Bu sebeple profesyonel destek alınması her manada daha doğru bir adım olmakla birlikte sağlıklı ve ekonomik açıdan da siz müşterilerine destek vermektedir.