Ala: Şüpheliler Tespit Edildi

Ala: Şüpheliler Tespit Edildi

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Yüksekova'da 3 askerin hain bir saldırı sonucu şehit edilmelerini kınayarak, 2 şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldığını söyledi.

27 Ekim 2014 - 03:19

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 3 askerin hain bir saldırı sonucu şehit edilmelerini kınayarak, 2 şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldığını belirtti.

Erzurum'da gazetecilerin sorusu üzerine açıklamada bulunan Bakan Ala, Yüksekova'da alışveriş yapmak üzere dışarı çıkan ve markete giderken hain saldırıya uğrayan 1 uzman çavuş ve 2 erin şehit olduklarını söyledi. Saldırıyı yapanların 2 kişi ve yüzlerinin maskeli olduklarını kaydeden Bakan Ala, "Milletimizin başı sağ olsun. Çarşıya çıkan sivil giyimli 3 askerimiz yüzleri maskeli 2 kişi tarafından tabanca ile hunharca vurularak şehit edildiler. Şüpheliler tespit edildi. Yakalanmaları için çok ciddi çalışma başlattık. Şehitlerimizin yakınlarına başsağlığı diliyorum" dedi.

Bu haber 1542 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TÜRKONFED, Türkiye İş Bankası ve UN Women’dan iş birliği
TÜRKONFED, Türkiye İş Bankası ve UN Women’dan iş birliği
TÜRKONFED ve SPK’dan KOBİ’lerin finansal okuryazarlığını artıracak protokol
TÜRKONFED ve SPK’dan KOBİ’lerin finansal okuryazarlığını...