Erzurum’a Yeni Turizm Şirketi: Genç Girişimci Esra Aydın’dan...

Erzurum'a Yeni Turizm Şirketi: Genç Girişimci Esra Aydın'dan Erzurum'a Hizmet Kervanı

13 Eylül 2025 - 20:35 - Güncelleme: 13 Eylül 2025 - 20:44

Erzurum, genç iş kadını Esra Aydın ve Gaziantepli ortağı Ali Rıza Coşkun'un ortak girişimiyle yeni bir turizm şirketine kavuştu. Esra Aydın'ın azmi ve kararlılığı sayesinde hayata geçirilen bu proje, Erzurum ve Gaziantep'in hizmet sektöründe birleşmesini simgeliyor.

İş yerinin açılışı, şehrin önemli isimlerini bir araya getirdi. Çok sayıda siyasi, sivil toplum kuruluşu başkanı ve iş insanının katıldığı törene, davetlilerin çiçek gönderme konusundaki yoğun ilgisi damga vurdu.

Açılışta konuşan Esra Aydın, Erzurum'a böyle bir hizmeti kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti. Açılış seremonisinin ardından konuklara keyifli bir müzik ziyafeti sunuldu. Sanatçı Özge Polat, seslendirdiği şarkılarla davetlilere hem neşeli hem de duygusal anlar yaşattı.

Haber/ Mavi Yıldırım 

Bu haber 688 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vatansever Yönetimden Büyük Hizmet: Palandöken Ülkü Ocakları'ndan Gençliğe Siper Oluyorlar!
Vatansever Yönetimden Büyük Hizmet: Palandöken Ülkü...
BAŞKAN ALİM: CUMHURİYETİMİZİN KURUCULARINA VE ŞEHİTLERİMİZE MİNNETTARIZ
BAŞKAN ALİM: CUMHURİYETİMİZİN KURUCULARINA VE ŞEHİTLERİMİZE...