Erzurumlu Genç Dizi Oyuncusu Oldu

Erzurumlu Genç Dizi Oyuncusu Oldu

Erzurum Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü 3.sınıf öğrencisi Metehan Şahiner dizi oyuncusu oldu

05 Kasım 2014 - 12:42

Erzurum Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü 3.sınıf öğrencisi Metehan Şahiner dizi oyuncusu oldu. Fox TV’de yayınlanan Unutma Beni dizisinde avukat Oğuz rolünü alan genç oyuncunun başarılı performansı, dizi yapımcılarını ve sevenlerinin beğenisini kazandı.
Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü 3.sınıfında eğitimini sürdürürken rol aldığı tiyatro oyunlarında göz dolduran Erzurumlu Metehan Şahiner, dizi yapımcılarının da ilgi odağı oldu. Fox TV’de hafta içi yayınlanan ve 1350’nci bölümü oynanan başarılı dizi Unutma Beni’nin yapımcılarının dikkatini çeken Metehan Şahiner, eğitimine ara vererek İstanbul’a yerleşti. Unutma Beni isimli dizide avukat Oğuz rolünü üstlenen genç oyuncu, gösterdiği performansla izleyicilerin de beğenisini kazandı. Dizi yapımcılarının da yüzünü güldüren Metehan Şahiner, ailesi ve sevenlerini de mahcup etmedi. 22 yaşındaki yakışıklı oyuncunun başarısı her kesimin takdirini kazandı. Sinema eleştirmenleri Metehan Şahiner’in zamanla daha önemli dizi ve filmlerde rol alabileceklerini söylediler.

Bu haber 3274 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Teknokent Koleji Öğrenci Projeleri Erzurum Mesleki Eğitim Fuarına Damga Vurdu
Teknokent Koleji Öğrenci Projeleri Erzurum Mesleki Eğitim Fuarına...
Başkan Arif Hikmet Kılıç’a Atlı Spor Kulübü’nden Vefa Ziyareti ve Plaket
Başkan Arif Hikmet Kılıç’a Atlı Spor Kulübü’nden Vefa...