Diyarbakır temsilcisi ile oynanan ve 2-2 berabere sonuçlanan karşılaşmanın ardından Erzurumspor FK futbolcuları saldırıya uğradı.
Müsabakanın bitiş düdüğünün ardından soyunma odasına gitmek isteyen Erzurumspor FK futbolcularına, kesici aletlerle saldırı gerçekleştirildi.
Puan kaybını hazmedeyen Amedli futbolcular ve sahaya atlayan giren bazı kişiler, Erzurumsporlu futbolculara saldırdı. Kesici aletlerin de kullanıldığı saldırıda Erzurumsporlu futbolcular, Eren Tozlu, Orbaniç ve Baiye ile yardımcı teknik adamlardan bazıları yaralandı. Eren Tozlu'nun sırtında kalın bir kesik oluştu.
Diyarbakır Stadyumu'nda oynanan ve iki takımın her iki yarıda karşılıklı bulduğu gollerle 2-2 biten Trendyol 1. Ligi'nin ikinci hafta maçının ardından sahada istenmeyen olaylar yaşandı.
Saha içerisine nasıl girdikleri belli olmayan ve boyunlarında akreditasyon kartı dahi bulunmayan kişiler ile bazı Amedli futbolcular, Erzurumsporlu futbolcu ve teknik adamlara saldırdı. İlk olarak kaleci Orbaniç'e tekmelerle saldıran, futbolun yüz karaları, arkadaşlarına yardıma giden Eren Tozlu ile Baiye'ye de vurdu.
Erzurumpress ailesi olarak yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyor, suçluların en ağır biçimde cezalandırlımasını diliyoruz.
YORUMLAR