TEŞEKKÜRLER CENGİZ YAVİLİOĞLU
Mehmet Nuri ALİM

Mehmet Nuri ALİM

TEŞEKKÜRLER CENGİZ YAVİLİOĞLU

23 Eylül 2014 - 23:15

Sevgili köşe okurlarım 27 Ağustos da bir köşe yazım vardı, Erzurum’ lu olan Üsküdar yapım ın sahibi Bülent Durgun Dizi çekmek için Erzurum da bir takım ziyaretlerde bulunduğundan bahs etmiştim. O gün için hayal olarak baktığımız dizi bugün gerçek oldu.

 Üsküdar Yapımın sahibi Bülent Durgun Erzurum’a geldiğinde Sn Valimiz Dr Ahmet ALTIPARMAK, Ak parti il başkanı Fatih YEŞİLYURT’ u ziyaret edip gittikten sonra adeta bu projede bende varmışım gibi sürekli takipçisi oldum.

 Bülent Durgun kardeşim Erzurum’dan Anakara ya giderek Erzurum Millet Vekillerinden Cengiz Yaviloğlu ve Fazilet Dağcı Çığlık'ta Ziyaret Ederek proje hakkında bilgi verdiğini Sayın Millet Vekilimiz Cengiz Yavilioğlu Senaryoyu İnceleyip Erzurum a Yakışan bir Proje Olduğunu,  Erzurum da Çekilecek Tv  dizi projelere Destek Olmalarını için elinden geleceğini yapacağını sözünü Tlf açarak belirtti.

Sn vekilimiz vermiş olduğu sözle birlikte elinden geleni fazlası ile yaparak Palandöken Pansiyonu Ve Film projesini Erzurum a kazandırdı.

Başarılı Girişimler de bulunarak  Erzurum’u Yapımcılara Açıp Dizi Film projelere Ev sahipliği Yapılmasına  Kazandıran Sayın milletvekiliniz Cengiz Yavilioğlu’na ve yerelde de desteklerini esirgemeyen Sn Valimiz Ahmet Altıparmak ve AKP il başkanı Fatih Yeşilyurt’a  Desteklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.

 Erzurum’un böyle bir diziye ev sahipliği yapması kadar daha güzel ne olabilir ki !

Bildiğiniz gibi Televizyonlarda yerli diziler son yıllarda çok tuttu özellikle Karadeniz ve Güneydoğu dizilerle filmlerle gündeme oturmuş durumda bunun için de Erzurum neden olmasın ki

Bu ve bunun gibi dizler hem ilimizin hem de bölgenin turizm konusunda daha iyi tanıtılmasına neden olacaktır

Bu ve bunun gibi dizilerin Erzurum’da çekilmesi Ekranlarda Erzurum’un  eşsiz güzelliklerini gören yerli ve yabancı turistlerin bölgeye gelmesi  demektir.

 Değerli kardeşim Üsküdar yapımın sahibi Bülent Durgun kardeşime çekeceği Palandöken Pansiyon dizisinde şimdiden başarılar diliyorum.

Sağlıcakla kalın

                                                                                                                             Mehmet Nuri ALİM

 

 

Bu yazı 1821 defa okunmuştur .

Son Yazılar