"Bu Yerde Yatan Arslanlar Namussuzluğunuzun..! Kahpeliğinizin...
AHMET GÖKHAN YAZICI

AHMET GÖKHAN YAZICI

"Bu Yerde Yatan Arslanlar Namussuzluğunuzun..! Kahpeliğinizin Eseridir..!"

27 Ekim 2014 - 15:47 - Güncelleme: 27 Ekim 2014 - 15:56

Bakın bu resmede kaldı ise vicdanınız sızlasın..!

 

Bakın bakın bu resme namus ve iffetinizin bekçileridir yerde yatanlar..!

Bakın bakın göğüslerinde taşıdıkları Albayrağa verdikleri o kan aslında sizlerin namus ve iffetsizliklerinizin lekesi..!

Bakın yerde yatan yiğitler meteliksiz bu vatana hizmet eden, ve sizlerin rahat ve huzurunuzu sağlamaya çalışan vefasızlığınızın, bayraksızlığınızın, namussuzluğunuzun, resmidir..!

Ey Güney Doğu ahalisi bu yerde yatan arslanlar sahip çıkar iseniz namusunuz , şerefiniz, salyalarınızı akıtarak güler izlerseniz namussuzluk ve şerefsizliğinizdir..!

Ey ülkeyi yöneten basiret fukaraları bu yerde yatan arslanlar sizlerin eseri olup, orda taş üstünde taş kalmasada bu kanı temizlemek şerefiniz..!

Açılım adına Üstüne yatmanız haysiyetsizliğinizdir..!

Ey Yazıları ile söylemleri ile gösterileri ile Hrant için Ermeni olanlar..!

Bu yerde yatan arslanlar için meydanlarda, sütunlarınızda Mehmetçik olamaz iseniz şerefsizsiniz..!

Ey bu böyle gitmez demesi gereken sözde muhalefet, teşkilatlar, yöneticiler, bu yerde yatan arslanlar sizlerin basiretsizliğidir..!

Yumuşak koltuklarınızdan kalkıp, sıcak yataklarınızdan uyanıp meydanları hınca hınç dolduramaz iseniz yüreksiz, yeteneksiz ve basiretsizsiniz..!

Bu kahpelik, Namussuzluk, Şerefsizlik karşısında Ey Ben Türküm, Kürdüm, Aleviyim, Sünniyim , Mhp" href="http://www.haberhergun.com/haberleri/mhp">MHP' liyim, Akp'liyim, Chp liyim ,vesaire unsurlarım ama Müslümanım Bu Türk bayrağının , vatanımın ve yerde yatan arslanların sahibiyim diyemessek ya bu kanı durdurun yada bu millet durduracak diye haykıramazsak..! hepimiz katiliz ve hainiz..!

Vesselam..!

Baş düşer Bayrak Düşmez diyen Yerde Yatan Arslanların Şehadetlerinin Bizlerede nasip olmasını Cenab-ı Allah tan niyaz ediyorum ..!

selam-saygı-dua

Ahmet Gökhan Yazıcı

Bu yazı 1734 defa okunmuştur .

Son Yazılar